Voor doorverwijzers

Ontmoet u in uw praktijk of bedrijf cliënten, patiënten of werknemers met fysieke klachten? Vermoedt u dat mogelijk emoties, gevoelens, mentale denkbeelden en overtuigingen met de klachten verband houden. U bent van harte welkom om die persoon door te verwijzen naar één van onze aangesloten massagetherapeuten. Wij verzoeken u in dit geval om direct contact op te nemen met één van de zelfstandige massagetherapeuten of uw cliënt, patiënt of werknemer zelf een keuze te laten maken.

Voor huisartsen & POH-GGZ

Bent u huisarts of POH-GGZ en zoekt u een complementaire lichaamsgerichte therapie voor patiënten met bijvoorbeeld langdurige fysieke klachten, burn-out, rouw- of verlies? Dan bent u van harte welkom om uw patiënt direct door te verwijzen naar één van de aangesloten massagetherapeuten. Of neem contact op voor een kennismaking.

Voor werkgevers

Werknemers die goed in hun vel zitten doen hun werk met plezier en zijn van grote waarde voor de onderneming. Aandacht voor het eigen welzijn en het tijdig signaleren van klachten helpen ziekte en uitval voorkomen.

Holistische massagetherapie valt onder de complementaire Zorg en helpt mensen sneller en beter hun (fysieke) klachten te koppelen aan mogelijke oorzaken van hun onbalans. Tijdens de sessies ervaren cliënten meer aandacht, rust en ruimte voor zichzelf, waardoor de onderliggende oorzaak van hun klachten sneller wordt doorzien. Dat kunnen ook bepaalde denkbeelden en/of overtuigingen zijn, die belemmerend werken voor hun vitaliteit.

Holistische massagetherapie werkt uitstekend als onderdeel van programma’s voor ziektepreventie en gezondheidsbevordering.
Neem voor meer informatie en samenwerking contact op.

Voor therapeuten & coaches

Merkt u dat lichaamsgerichte therapie ondersteundend kan zijn voor uw cliënt of patiënt? Of wilt u samen een casuïstiek bespreken of meer informatie? Neemt u dan of direct contact op met één van de aangesloten massagetherapeuten of via ons algemeen contact adres. 

Voor particulieren

Holistische massagetherapie helpt door middel van massage en aanraking van het lichaam beter te voelen waar klachten mogelijk vandaan komen en welke signalen het lichaam geeft.

Bewust gevoelde signalen vertellen meer over de oorzaak van de klachten. Holistische massagetherapie heeft aandacht voor fysieke klachten en voor jou als totale mens. Onze benadering gaat uit van het geheel; aandacht voor fysieke signalen en voor denkbeelden, gevoelens en overtuigingen. Sommige kunnen ziekmakend zijn of in de weg zitten. Door hier aandacht aan te geven, ervaart u bewuster wat er ‘onderhuids’ speelt.

Door de massagetherapie voelt u vaak meer rust en ruimte om hier naar te kijken, aandacht te geven aan wat het verlangen in de weg zit en wellicht dingen anders te gaan doen in uw leven.

Afspraak maken? Kijk in de lijst van aangesloten massagetherapeuten en neem zelfstandig contact op voor meer informatie en een afspraak. 

Hier vindt u ons

Massagetherapeuten in Amersfoort, Hooglanderveen en Hoevelaken.

Over massagetherapie

Wat is massagetherapie en voor wie is dit geschikt? 

Voor doorverwijzers

Uw cliënt, patiënt of werknemer  doorverwijzen?